Juli 2023

Overname

Overname De Jong Metaal en Techniek

Hardinxveld-Giessendam

Betreft:   bedrijfsovername
Datum:   20 juli 2023

Geachte relatie,

De Jong Metaal en Techniek alsmede IM Brouwer Industriële Metaalwerken, beide gevestigd te Hardinxveld-Giessendam, hebben een overeenkomst als het gaat om productspecialisatie en expertise binnen een breed scala aan metaal gerelateerde activiteiten.

De Jong Metaal en Techniek met een lange historie van ruim 125 jaar en IM Brouwer Industriële Metaalwerken gestart begin deze eeuw.

De directies van beide bedrijven hebben de afgelopen periode middels een nauw samenwerkingsverband overeenstemming bereikt omtrent een overname van De Jong Metaal en Techniek door IM Brouwer Industriële Metaalwerken.

Zoals gezegd, twee bedrijven met dezelfde roots in Hardinxveld-Giessendam en een overeenkomst op diverse fronten. Beide bedrijven zijn complementair aan elkaar en dat was dan ook de basis tussen beiden om middels bundeling van krachten te streven naar een meerwaarde voor de bedrijven, het personeel en zeker niet in de laatste plaats voor de opdrachtgever.   

Een markant detail is dat IM Brouwer Industriële Metaalwerken, eigenaar Ivo Brouwer, in 2020 de Hahbo Smederij heeft overgenomen van diens vader Peter Brouwer. De Hahbo Smederij was indertijd onderdeel van de Hahbo (Hardinxveldse Houtbouw Onderneming), waarvan de familie Brouwer de eigenaar was.

In 1957 heeft De Jong Metaal en Techniek het bedrijfsonderdeel schaftwagens van de Hahbo overgenomen.

En nu mogen wij u mededelen dat Ivo Brouwer, als nazaat van de familie Brouwer, op 20 juli 2023 het bedrijf De Jong Metaal en Techniek over neemt.

Vooralsnog zullen beide bedrijven autonoom de komende periode u als relatie blijven bedienen en de bekende aanspreekpunten blijven uw zaken behartigen. Natuurlijk gaan we spoedig het samengaan, zoals genoemd, efficiënt invullen.

Vanuit IM Brouwer Industriële Metaalwerken wordt deze overname geoptimaliseerd zodat de gehele organisatie u als opdrachtgever op alle fronten met het bekende kwalitatief hoogstaande product blijft bedienen.

De directie van De Jong Metaal en Techniek spreekt het vertrouwen uit dat middels deze overname het bedrijf vele voorspoedige en daadkrachtige decennia kan toevoegen aan de historie van ruim 125 jaar.

De directie van IM Brouwer Industriële Metaalwerken ervaart deze overname als een verrijking op haar activiteiten en zal de expertise, klantgerichtheid en productkwaliteit samenvoegen tot een toekomstbestendige relatie met en voor u.

Natuurlijk zijn wij bereid om u nader te informeren omtrent deze bedrijfsovername en zullen wij u benaderen omtrent het toekomstperspectief. Wij spreken de hoop uit dat wij samen met u als gewaardeerde relatie mogen bouwen aan een bestendige toekomst.

Met vriendelijke groet namens,

De Jong Metaal en Techniek                                                IM Brouwer Industriële Metaalwerken 
Gerard de Jong                                                                       Ivo Brouwer

Verder praten over dit artikel?

Neem contact op met ons. Wij vertellen je er graag meer over.

Laten we samenwerken

Privacyverklaring Cookiebeleid Disclaimer

© IM Brouwer | Ontwerp & realisatie MM