Maritiem

Specialist in kabeldraag­systemen

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren en monteren van kabeldraagsystemen in de maritieme sector, veelal in opdracht van de elektrische installateur. Deze specialiteit omvat een diversiteit aan vaartuigen. Van hopperzuigers tot riviercruiseschepen, van offshore tot luxe jachten. Kortom: alles wat vaart. 

Door de inzet van een groot team aan ervaren medewerkers zijn wij erg flexibel als het gaat om inzetbaarheid op locatie. Op elk gewenst moment kunnen wij hierdoor voldoen aan uw wensen. Daarnaast spelen wij snel in op uw behoefte op locatie scheepreparaties uit te voeren, waar dan ook. Uw schip moet immers zo snel mogelijk weer in optimale conditie de vaart in.

Onze
disciplines

Eigen productie

Een enorm pluspunt is het feit dat wij zelf hoogwaardige scheepsladderbanen produceren, een lasrobot staat garant voor optimale kwaliteit. We dus zijn niet afhankelijk van leveranties van derden en daardoor kunnen wij altijd het juiste product op het juiste moment leveren.

Door onze jarenlange ervaring in tal van maritieme sectoren kunnen wij met onze eigen ladderbanen gerichte oplossingen bieden. Op de locaties werken wij vanuit onze eigen goed geoutilleerde werkcontainers met de juiste gereedschappen voorhanden, een dergelijke voorziening door de opdrachtgever is dus niet noodzakelijk.

Een toegevoegde waarde is dat wij door inzet van interne disciplines tevens gelijktijdig op locatie alle voorkomende montage werkzaamheden kunnen uitvoeren, een totaaloplossing.

Onze productielijn kabeldraagsystemen levert ook voor het hogere segment RVS en aluminium ladderbaansystemen.

Nieuwsgierig wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem contact op met ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Deze opdrachtgevers gingen u voor
Asset 1

Laten we samenwerken

Privacyverklaring Cookiebeleid Disclaimer

© IM Brouwer | Ontwerp & realisatie MM