Nieuws

mei 2021

Lasrobot

Afgelopen periode is er hard gewerkt aan een lasrobotinstallatie bij I.M. Brouwer. Deze lasrobot zal ingezet gaan worden om hoofdzakelijk onze scheepsladderbanen in staal, aluminium en RVS te produceren. De kwaliteit van onze scheepsladderbanen zal hierdoor van een constante hoge kwaliteit zijn en de productie neemt sterk toe.

februari/maart 2021

Leuningwerk uitkijktoren Krammersluizen

Medio juni 2020 kregen wij van De Klerk Waterbouw uit Werkendam de aanvraag voor het snijden van 138 aluminium panelen. Deze panelen had men nodig om de bestaande panelen in de leuningen van de Krammersluizen uitkijktoren te vervangen.

MEI 2021

Passagierschip A-Rosa

Concordia Damen heeft de bouw van de romp voltooid van riviercruiseschip  'E-Motion'. Het schip wordt volgend voorjaar toegevoegd aan de vloot van A-ROSA Flussschiff uit Rostock.

juni 2021

Brouwer sponsort KWF

Brouwer sponsort tezamen met lokale ondernemers “Huis3”, een initiatief om voor KWF financieel te ondersteunen. Huis3 is een keet in Hardinxveld-Giessendam waar 3 mensen één week in verblijven om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF.

Mei 2021

Electrische pont voor GVB

De gemeente Velsen heeft straks de primeur: de eerste elektrische pont van het GVB gaat varen tussen IJmuiden en Velsen-Noord. Holland Shipyards bouwt in opdracht van het GVB vijf volledig elektrisch aangedreven ponten, die op het Noordzeekanaal zullen worden ingezet.

juni 2021

Graffiti art

Om de omgeving van de lasrobot, ook voor het personeel, een eigentijdse look te geven heeft een graffiti artist de achterwand van de installatie voorzien van een passende graffiti art. Het geheel ziet er erg stoer uit.

oktober 2020

IM Brouwer op Social Media

Vanaf week 41 zijn wij operationeel op social-media. Middels LinkedIn en Facebook zijn we dan wekelijks te volgen met spraakmakende nieuwsfeitjes.

Laten we samenwerken

Privacyverklaring Cookiebeleid Disclaimer

© IM Brouwer | Ontwerp & realisatie MM