Nieuws

oktober 2020

IM Brouwer op Social Media

Vanaf week 41 zijn wij operationeel op social-media. Middels LinkedIn en Facebook zijn we dan wekelijks te volgen met spraakmakende nieuwsfeitjes.

oktober 2020

Hahbo Smederij ingelijfd

Smederij Hahbo, die onder hetzelfde dak als IM Brouwer zelfstandig opereert, is vanaf 1 oktober 2020 onderdeel van IM Brouwer. De synergie tussen beide bedrijven bestaat al vele jaren en door het samengaan blijft het vertrouwde Hahbo product ook voor de toekomst gewaarborgd. 

oktober 2020

Ruben den Breejen 25 jaar bij Hahbo

Op vrijdag 9 oktober was het 25 jaar geleden dat Ruben de Breejen bij de HAHBO in dienst trad, een heugelijk feit dat met zijn gezin door Peter Brouwer en Ivo Brouwer op een geslaagde wijze werd herdacht.

september 2020

Kees de Heer 12,5 jaar in dienst

Onze gewaardeerde medewerker Kees de Heer was op 24 september 2020 12½ in dienst bij IM Brouwer, hij is de eerste medewerker die deze mijlpaal heeft bereikt.

juli / september 2020

Nieuwe gediplomeerden!

Net voor de zomervakantie zijn een drietal
medewerkers in het zonnetje gezet, Ali, Marvin en André hadden een mooi diploma gehaald, na de zomervakantie heeft Petra het certificaat “vertrouwenspersoon” behaald.

certificaat

april 2020

EN 1090 certificaat

Brouwer Industriële Metaalwerken is door KIWA ge-audit en heeft per 14 april 2020 het EN 1090 certificaat behaald. Een mooi resultaat na een professionele interne voorbereiding...

Eind 2019

Scheepsreparatie in… Frankrijk!

Recent kwam het verzoek van een opdrachtgever om in Frankrijk een scheepsreparatie uit te voeren...

Laten we samenwerken

Privacyverklaring Cookiebeleid Disclaimer

© IM Brouwer | Ontwerp & realisatie MM