over ons

Duurzaamheid

Bij I.M. Brouwer staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van milieubewustzijn binnen ons bedrijf. Als gevolg hiervan hebben we verschillende duurzame initiatieven geïntegreerd om ons bedrijfsproces zo milieuvriendelijk mogelijk te maken:

Klimaatbeheersing met een warmtepomp
Onze werkplaats wordt verwarmd en gekoeld met behulp van een efficiënte warmtepomp. Dit systeem maakt slim gebruik van hernieuwbare energiebronnen en draagt bij aan de vermindering van onze CO2-uitstoot.

Zonnepanelen voor groene energie
Een groot deel van onze energiebehoefte wordt opgewekt door zonnepanelen op ons pand. Hierdoor maken we optimaal gebruik van duurzame energie en verminderen we onze afhankelijkheid van traditionele energiebronnen.

Energiezuinige LED-verlichting
We hebben al onze verlichting in het pand vervangen door energiezuinige LED-verlichting. Dit draagt niet alleen bij aan het verminderen van ons energieverbruik, maar verlengt ook de levensduur van onze verlichting.

Afvalscheiding in 12 categorieën
Bij I.M. Brouwer scheiden we ons afval in maar liefst 12 verschillende categorieën. Hiermee bevorderen we recycling.

Isolatie voor energiebehoud
Om energieverlies te minimaliseren, hebben we onze warmtebuizen in het pand geïsoleerd. Dit leidt tot een efficiënter energiegebruik en een aanzienlijke vermindering van warmteverlies.

Wij zijn trots op ons streven naar duurzaamheid en nemen actief onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Bij I.M. Brouwer blijven we ons inzetten voor het implementeren van groene praktijken en het maken van een positieve impact op onze omgeving.

Nieuwsgierig wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem contact op met ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Deze opdrachtgevers gingen u voor
Asset 1

Laten we samenwerken

Privacyverklaring Cookiebeleid Disclaimer

© IM Brouwer | Ontwerp & realisatie MM