over ons

IM Brouwer

Al vanaf begin deze eeuw is IM Brouwer actief in de professionele  markt van maritieme en metaal gerelateerde producten. Met ons team van ervaren en enthousiaste specialisten zijn wij een volwaardige en veelzijdige partner.

Natuurlijk hebben wij een ‘missie’ en een ‘visie’. Wij zijn één bedrijf, met een scala aan expertises! Onze opdrachtgevers ervaren dat wij hen ontzorgen, innoveren is een continu proces en ons motto is: “Wij bieden een totaaloplossing; ‘kan niet’ bestaat niet!”

In het verlengde daarvan spannen wij ons in om op een duurzame wijze onze bedrijfsactiviteiten in te richten: met de blik op de toekomst is ons bedrijfspand volledig gasloos, ons dak is volledig voorzien van zonnepanelen, ons restafval wordt duurzaam gescheiden en als zodanig gerecycled.    

‘Duurzaam ondernemen’ is ook onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van het ondersteunen van lokale, maatschappelijk georiënteerde organisaties. Bovendien vinden wij het van belang om middels een leermeester-schap jonge medewerkers te begeleiden en zich zodanig verder te laten ontwikkelen.

Nieuwsgierig wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem contact op met ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Deze opdrachtgevers gingen u voor
Asset 1

Laten we samenwerken

Privacyverklaring Cookiebeleid Disclaimer

© IM Brouwer | Ontwerp & realisatie MM