over ons

Veiligheid

Veiligheid is van het grootste belang bij I.M. Brouwer. We streven naar een veilige omgeving voor al onze medewerkers, klanten en partners. Om dit te garanderen, hebben we strikte veiligheidsmaatregelen en protocollen geïmplementeerd:

Gecertificeerde werkplaatsmedewerkers
Onze werkplaatsmedewerkers zijn allemaal VAR (Veiligheid, Arbeidsomstandigheden en Milieu) gecertificeerd. Deze certificering waarborgt dat ze goed getraind zijn in veiligheidsprocedures en bewust zijn van de risico's op de werkvloer.

Deskundige bediening van heftrucks en kraanbanen
Het gebruik van heftrucks en kraanbanen is alleen toegestaan voor gecertificeerde medewerkers. Dit zorgt ervoor dat deze machines uitsluitend worden bediend door gekwalificeerde en bevoegde personeelsleden.

Jaarlijkse keuring van elektrisch gereedschap
Ons elektrisch gereedschap wordt jaarlijks grondig gekeurd. Deze regelmatige inspecties zorgen ervoor dat ons gereedschap veilig en betrouwbaar is voor gebruik.

Bij I.M. Brouwer stellen we de veiligheid van onze medewerkers en klanten voorop. We blijven investeren in trainingen en veiligheidsmaatregelen om een veilige werkomgeving te waarborgen.

Nieuwsgierig wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem contact op met ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Deze opdrachtgevers gingen u voor
Asset 1

Laten we samenwerken

Privacyverklaring Cookiebeleid Disclaimer

© IM Brouwer | Ontwerp & realisatie MM