1 Maart 2024

I.M. Brouwer Snijtechniek is verhuisd naar Schrank 19

I.M. Brouwer Snijtechniek B.V. is verhuisd

Het team van I.M. Brouwer Snijtechniek alsmede van De Jong Metaal & Techniek kunnen u melden dat vanaf 1 maart 2024 er een volledige samenvoeging heeft plaatsgevonden met als vestigingslocatie Schrank 19 te Hardinxveld-Giessendam.

De Jong Metaal & Techniek (DJMT) is door I.M. Brouwer Industriële Metaalwerken medio 2023 overgenomen en zal vanaf 1 maart 2024 geen DJMT meer heten maar is onderdeel van I.M. Brouwer Snijtechniek.

Na de overname is er een zorgvuldig traject afgelegd zodat er nu sprake is van een gedragen organisatie Snijtechniek. I.M. Brouwer Snijtechniek gaat dus volledig de markt bedienen vanaf de Schrank met een modern machinepark middels laser-, water-, autogeen- en plasmasnijden. Professionele nabewerkingen, zoals kanten, garanderen een kwalitatief eindproduct.   

Bedrijfsleider Rien van Dijke zal met het gehele snijteam de klant optimaal gaan bedienen. Rien meldt “we staan er klaar voor om de klant een allround snijproduct inclusief professionele nabewerkingen te leveren, we doen dit al vele jaren maar nu vanuit een eigen vestigingslocatie met een zeer gemotiveerde ploeg”.

De medewerkers van Snijtechniek nodigen u graag uit om het, als kwalitatief goed bekend staande, snijproduct te mogen verzorgen. Snelle levertijden en een “custom made” product  was altijd al het paradepaardje van I.M. Brouwer Snijtechniek en zal nu vanaf de nieuwe locatie nog beter uit de verf komen.

I.M. Brouwer Snijtechniek B.V. vindt u op de Schrank 19 te Hardinxveld-Giessendam, te bereiken op telefoonnummer 0184-612047. Het mailadres voor uw aanvragen en opdrachten is snijtechniek@imbrouwer.nl. Alle overige bekende mobiele telefoonnummers en emailadressen van Snijtechniek zijn onveranderd.

Verder praten over dit artikel?

Neem contact op met ons. Wij vertellen je er graag meer over.

Laten we samenwerken

Privacyverklaring Cookiebeleid Disclaimer

© IM Brouwer | Ontwerp & realisatie MM